Kosteloos onze keuken brochure ontvangen?
Ja graag

Page content

Miele inspiration tour Maandag 21 Mei

Miele inspiration tour Maandag 21 Mei

Ontwerp samen met een interieurarchitect de keuken van uw dromen
kom naar de Miele-inspiratie en kookdemonstratie op Maandag 21 mei van 11:00 tot 16:00.

De interieurarchitecten van de Inspiration Tour staan op maandag 21 mei voor u klaar in onze showroom. Breng uw wensen en woonstijl in kaart en neem foto’s en een plattegrond van uw keuken mee. Op basis hiervan maakt de interieurarchitect samen met u

een 3D-schets en een moodboard. Uiteraard ontvangt u deze sfeertekening van uw keuken met concrete suggesties, een deskundig advies. die persoonlijk én direct toepasbaar is. U kunt zich via deze link  aanmelden voor één van de geplande adviezen op zondag 1 oktober.

Op 1 oktober vindt in onze showroom ook een speciale Miele-kookdemonstratie plaats, waarbij de nadruk ligt op de stoomoven. Met de stoomovens van Miele bereidt u in een handomdraai een compleet diner voor uw hele familie, of een gemakkelijk gerecht voor uzelf. Alle Miele-stoomovens beschikken over een externe stoomunit en een zeer nauwkeurige temperatuurregeling, waardoor u altijd een perfect kookresultaat realiseert. Bovendien blijven veel vitaminen en mineralen behouden, zodat u kunt genieten van de originele en volle smaak van de gerechten. Wij nodigen u graag bij ons uit om deze – en de vele andere – voordelen van de stoomoven te ontdekken.

Wilt u zich graag aanmelden? Klik op deze link om u in te schrijven zodat de interieurarchitecten voldoende tijd voor u kunnen reserveren.

Inspiration Tour keukenadvies

Comment Section

0 reacties op “Miele inspiration tour Maandag 21 Mei

Plaats een reactie


*