Keukens op maat gemaakt | Eigen werkplaats
arrow_drop_up arrow_drop_down

Keukencentrum Berkers levert al zijn keukens op maat. Iedere keuken is namelijk maatwerk. Maar wij gaan nog verder (indien u dit wenst), wij kunnen elke kast op maat maken. Dus als u bijvoorbeeld een ladekast nodig heeft van 93,5cm. breed, dan kunnen wij u die leveren. Verder specialiseren wij ons in maatwerk op het gebied van schouwen, stollen, bladen, kastombouwen en plafonds. Één van de trends in de huidige keuken is het gebruik van plafondunits boven eilanden, maar ook boven wandopstellingen. De benodigde ombouw maakt Keukencentrum Berkers voor u exact op maat en in iedere vorm. In onze showroom treft u van zowel de meer klassieke schouw tot aan de modernste inbouwunit voldoende voorbeelden aan. Ook van ander maatwerk is er voldoende te zien in onze showroom.

 Keukens op maat

Keukens op maat Keukencentrum Berkers heeft een eigen werkplaats waar Herman, onze zeer ervaren timmerman voor u de mooiste en best passende oplossingen maakt. Deze werkplaats is compleet uitgerust en is te allen tijde te bezichtigen als u onze showroom bezoekt. (ook op zaterdag en zondag wanneer we open zijn.) Vraag gerust aan uw adviseur om een rondleiding. Meestel krijgt u die zelf al, zonder te vragen!!

 

Over de schrijver
'Een keuken die écht goed bij u past is veel belangrijker dan hoogte van de zogenaamde korting die u krijgt'. Wie kent ze niet? Van die grote keukenzaken waar het duizelt van de keukens, acties en onwaarschijnlijk hoge kortingen? U vindt er alles, behalve de oprechte interesse, persoonlijke aandacht en eerlijke raad van de echte keukenspecialist. Dat kan ook niet, de echte keukenspecialist vindt u alleen bij Uw KeukenSpeciaalzaak.