Kosteloos onze keuken brochure ontvangen?
Ja graag

Page content

Keuken op maat

Keuken op maat

Keukencentrum Berkers levert al zijn keukens op maat. Iedere keuken is namelijk maatwerk. Maar wij gaan nog verder (indien u dit wenst), wij kunnen elke kast op maat maken. Dus als u bijvoorbeeld een ladekast nodig heeft van 93,5cm. breed, dan kunnen wij u die leveren. Verder specialiseren wij ons in maatwerk op het gebied van schouwen, stollen, bladen, kastombouwen en plafonds. Één van de trends in de huidige keuken is het gebruik van plafondunits boven eilanden, maar ook boven wandopstellingen. De benodigde ombouw maakt Keukencentrum Berkers voor u exact op maat en in iedere vorm. In onze showroom treft u van zowel de meer klassieke schouw tot aan de modernste inbouwunit voldoende voorbeelden aan. Ook van ander maatwerk is er voldoende te zien in onze showroom.

 Keukens op maat

Keukens op maat Keukencentrum Berkers heeft een eigen werkplaats waar Herman, onze zeer ervaren timmerman voor u de mooiste en best passende oplossingen maakt. Deze werkplaats is compleet uitgerust en is te allen tijde te bezichtigen als u onze showroom bezoekt. (ook op zaterdag en zondag wanneer we open zijn.) Vraag gerust aan uw adviseur om een rondleiding. Meestel krijgt u die zelf al, zonder te vragen!!

 

Ad van de Meulenreek
'Een keuken die écht goed bij u past is veel belangrijker dan hoogte van de zogenaamde korting die u krijgt'. Wie kent ze niet? Van die grote keukenzaken waar het duizelt van de keukens, acties en onwaarschijnlijk hoge kortingen? U vindt er alles, behalve de oprechte interesse, persoonlijke aandacht en eerlijke raad van de echte keukenspecialist. Dat kan ook niet, de echte keukenspecialist vindt u alleen bij Uw KeukenSpeciaalzaak.

Comment Section

2 reacties op “Keuken op maat


Door Hanan op 3 oktober 2017

Hallo, ik zou graag één offerte willen voor de renovatie van mijn keuken.

Het gaat om één keukenblok van 1.50 cm

3 lades
49.5 breedte
13.2 lengte

3 kasten
49.5 cm breedte
58 cm lengte

3 plinten onder

73 cm lengte
18 cm breedte

1.83 cm lengte
18 cm breedte

2.18 cm lengte
18 cm breedte

Plinten boven

2.40 cm lengte
Breedte 6 cm

1.83 cm lengte
Breedte 6 cm
Zou u mij deze offerte vandaag of morgen kunnen toesturen.

Bedankt, voor de moeite!


Door saadia el kadmiri op 11 april 2018

Goededag, ik wil graag een keuken op maat. Breed 2.85 bij 2.85. Een keuken op maat en budget. Ik heb al een koelkast en vaatwasser, oven. Alleen nog magnetron en afzuigkap nodig.

Plaats een reactie


*