Greeploze keuken | Bij Keukencentrum Berkers
arrow_drop_up arrow_drop_down

De trend op keukengebied is de laatste jaren absoluut de greeploze keuken! Greeploze keukens zorgen voor een hippe en trendy uitstraling. Doordat het lijnenspel niet wordt onderbroken door grepen ziet dit de keuken er bijzonder strak uit. Greeplijsten kunnen zowel horizontaal als ook verticaal worden geplaatst zodat ook bijvoorbeeld een tweedeurs koelkast naadloos in de greeploze keuken kan worden geïntegreerd. Dit alles maakt een greeploze keuken tot een moderne keuken met een geheel eigen design.

Greeploze keukens hebben een andere opbouw

Greeploze keukens hebben een duidelijk andere opbouw dan traditionele keukens. Tussen de deuren onderling en tussen deur en werkvlak zit namelijk een opening. Achter deze gleuf is een hol profiel geplaatst om de deur of lade vast te pakken en te openen. Bij de opbouw van een greeploze keuken komt het nauw aan op de deurmaten en combinaties. Als keukenspecialist weten wij hoe we de perfecte balans kunnen vinden tussen een optisch fraaie, maar ook praktische en gebruiksvriendelijke keuken. Het is onze uitdaging om samen met u een mooi lijnenspel met de greeplijsten te realiseren en een optimale indeling van de keuken te bereiken.

Laat u informeren en inspireren!

In onze showroom vindt u diverse greeploze keukens van onze merken Keller en Schmidt. Beide merken leveren overigens een brede collectie. En uiteraard vindt u bij ons ook een compleet aanbod keukenapparatuur die perfect in uw greeploze keuken past. En met 5 jaar volledige garantie. Om u optimaal bij uw aankoop te adviseren presenteren wij uw droomkeuken in een levensecht 3D-ontwerp op groot scherm! Loop dus eens vrijblijvend bij ons binnen. Wanneer u van te voren een afspraak maakt is er zeker een adviseur voor u beschikbaar.

Over de schrijver
'Een keuken die écht goed bij u past is veel belangrijker dan hoogte van de zogenaamde korting die u krijgt'. Wie kent ze niet? Van die grote keukenzaken waar het duizelt van de keukens, acties en onwaarschijnlijk hoge kortingen? U vindt er alles, behalve de oprechte interesse, persoonlijke aandacht en eerlijke raad van de echte keukenspecialist. Dat kan ook niet, de echte keukenspecialist vindt u alleen bij Uw KeukenSpeciaalzaak.