Kosteloos onze keuken brochure ontvangen?
Ja graag

Page content

5 jaar volledige garantie

5 jaar volledige garantie

Bij ons bestaat hierover géén onduidelijkheid, 5 jaar is ook echt 5 jaar, op álles! Bij Keukencentrum Berkers in Deurne krijgt u echt 5 jaar volledige garantie. Geen addertjes onder het gras? Geen voorrijkosten, geen arbeidsloon, ook niet na 2 jaar.

Wettelijk is 2 jaar garantie op elektrische apparaten verplicht, dit is dan ook de standaard garantie die veel bedrijven bieden. Daarnaast is er een enkeling welke haar garantie uitbreid naar 5 jaar, maar is dit dan ook daadwerkelijk 5 jaar? Vaak vallen na het 2e jaar alleen onderdelen en of arbeidsloon onder de garantie, en betaald u minstens de voorrijkosten.

Keukencentrum Berkers garandeert ú in samenwerking met haar leveranciers een garantie van 5 jaar, all-inclusive! Vaak dient u 5 apparaten van hetzelfde merk te kopen om in aanmerking te komen voor deze garantie, bij óns niet! Het is mogelijk om onze 5 jaar garantie uit te breiden naar 8 of 10 jaar, vraag onze adviseurs om de voorwaarden.

Wat zegt Ad van de Meulenreek

[youtube]http://youtu.be/SpbBAs6i0OE?list=UUzAdsxMyywL2y-rOKH3g1wA&rel=0[/youtube]

Heeft u geen tijd om naar de showroom te komen?

Dan is het natuurlijk mogelijk dat een van onze adviseurs bij u thuis aan de keukentafel aanschuift. Kunt u wel naar de showroom komen maar helaas niet overdag? Dan kunnen we u ook in de avonduren helpen. Klik hier om online een afspraak (zowel overdag, in de avonduren als bij u thuis) in te plannen met een van onze adviseurs.

Ad van de Meulenreek
'Een keuken die écht goed bij u past is veel belangrijker dan hoogte van de zogenaamde korting die u krijgt'. Wie kent ze niet? Van die grote keukenzaken waar het duizelt van de keukens, acties en onwaarschijnlijk hoge kortingen? U vindt er alles, behalve de oprechte interesse, persoonlijke aandacht en eerlijke raad van de echte keukenspecialist. Dat kan ook niet, de echte keukenspecialist vindt u alleen bij Uw KeukenSpeciaalzaak.

Comment Section

0 reacties op “5 jaar volledige garantie

Plaats een reactie


*